Primele zboruri către Franța și Italia, reluate de pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță reluarea, de marți, a zborurilor către destinații din Franța și Italia. Acestea sunt operate de compania Wizz Air.

Destinațiile către care se reiau cursele sunt Paris - Beauvais, Lyon (Franța) și Milano - Bergamo, Bologna, Roma - Ciampino, Bari și Veneția - Treviso (Italia).

Astfel, zborurile către Paris - Beauvais vor avea 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, iar cele către Lyon 2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri.

Cursele către Milano - Bergamo sunt programate cu 5 frecvențe/ săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică iar spre Bologna cu 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile de ticketing

 

De asemenea, zborurile spre Roma - Ciampino vr avea 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, spre Bari - 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică iar spre Veneția - Treviso un număr de 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Pasagerii sunt rugați să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de zborul programat, având în vedere măsurile obligatorii trebuie respectate pentru limitarea răspândirii COVID -19, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel