Primele REACȚII pe marginea PACTULUI propus de Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Federaţia „Societatea Civilă Româneacă” a reacţionat cu privire la pactul pentru bunăstare, iniţiat de Viorica Dăncilă, spunând că susţine iniţiativa ce poate ajuta şi mediul de afaceri. Pe de altă parte, Mihai Fifor îl critică pe liderul ALDE tot din cauza pactului premierului.

„Domnule Tăriceanu, pe dvs nu v-a informat partenerul de alianţă că trebuie să susţineţi Pactul pentru bunăstarea românilor?”, a comentat Mihai Fifor, secretar general PSD, pe Facebook, făcând trimitere către un material în care se menţionează faptul că Victor Ponta este deschis pactului iniţiat de premier, dar şi unei colaborări cu PSD.

O altă reacţie a venit din partea Federaţiei „Societatea Civilă Româneacă”.

„Susţinem iniţiativa dvs. în condiţiile în care rolul tuturor politicienilor este în primul rând grija prin măsuri-cheie, cu scop social a tuturor cetăţenilor ţării. De asemenea mediul de afaceri are nevoie de consens politic şi civic fără de care economia si dezvoltarea durabilă a României nu pot funcţiona corespunzător. Prin propunerea dvs., noi toţi avem posibilitatea să vedem dacă partidele parlamentare într-adevăr susţin asemenea măsuri constructive şi pentru popor sau reprezintă alte interese decât ale cetăţeanului”, se arată în răspunsul semnat de preşedintele Federaţiei Societatea Civilă Românească, Petre Racanel.

Federaţia „Societatea Civilă Româneacă” (FSCR) reprezintă pensionari, asociaţii, sindicate, ONG-uri şi patronate, potrivit paginii organizaţiei.

Varujan Pambuccian a declarat că grupul parlamentar al minorităţilot naţionale a semnat pactul pe care l-a propus Viorica Dăncilă partidelor, precizând că documentul include măsuri de bun simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel