Primele autocare cu români au ajuns pe litoralul grecesc, în Thassos și Halkidiki

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
vacanta_grecia
vacanta_grecia

Primele două autocare cu turiști din România au ajuns pe litoralul grecesc, în Thassos și Halkidiki, unde au plătit între 314 și 700 de euro pentru o cameră sejurul de o săptămână, În iunie încep și circuitele în România, cea mai mare parte a cererilor fiind pentru litoral, anunță un turoperator.

Primele două autocare cu turiști au ajuns în această săptămână în Thassos și Halkidiki, iar în următoarele luni sunt programate curse în ritmul stabilit la începutul anului, a anunțat, joi, turoperatorul Hello Holidays, care precizează că peste 10.000 de turiști, clienți ai agenției, vor ajunge în această vară cu transport individual, autocarul ori avionul în zonele turistice din Grecia.

Primii turiști care au plecat în Grecia au beneficiat de reduceri economy room, vacanța lor de o săptămână costând de la 338 de euro/studioul sau de la 700 de euro/camera de hotel în Thassos; de la 333 de euro/studioul în Halkidiki; de la 316 euro/studioul sau 478 de euro/camera în Riviera Olimpului; de la 314 euro/studioul în Insula Evia.

Dintre circuite, primele plecări programate sunt în Maramureș – Bucovina – Iași și Transfăgărășan – Transalpina, de cinci, respectiv două zile.

În iulie, se reiau circuitele în Polonia și Țările Baltice, Macedonia - Kosovo, Italia – Coasta de Azur, Cernăuți – Chișinău, Elveția – Coasta de Azur, Istanbul, Praga, Țările Nordice – Germania, Benelux, cu o durată de cinci – 13 zile, anunță Hello Holidays, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel