Primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea a găsit „vinovaţii”: „O să vă cruciţi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, se află în mijlocul unui adevărat scandal, după ce în spaţiul public au apărut două înregistrări, una video, iar cealaltă audio, în care îşi umileşte copilul şi familia.

După ce poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pe numele său, iar colegii din PNL s-au delimitat de el, Ogâgău a găsit „vinovaţii” pentru întregul scandal: rivalii politici.

Într-un mesaj postat pe Facebook el ameninţă PSD că au mai rămas 10 zile până când îşi va face dreptate şi va câştiga un nou mandat şi îşi acuză rivalii politici că îi atacă familia.

„Radule, Suciule, ALIANȚA, ce aveți aveți cu mine, dar ce aveți cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a greșit ea, cu copiii și familia mea??? Rușine IMPOSTORILOR!!!

De o lună circulă filmulețul prin oraș nevernicilor!!!

AMR 10 ZILE, zece zile în care ne putem aștepta la orice dragii mei!!!

Cartierul Peste Apă prinde contur în drumul inevitabil spre normalitate, spre utilități și asfaltări dragii mei, asta prin proiectele implementate de către mine și echipa mea.

Comentacii fake, înafara sângeorzenilor și celor care mă cunosc, nu mă interesează, vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile!!!

Dragii mei, în această campanie electorală se întâmplă și se vor întâmpla multe, o să vă cruciți ce pot cei de la PSD în frunte cu Radu și Daniel.

Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni și ceea ce îi privește DIRECT, despre realizări și viziuni, despre viitorul acestei comunități!

Nu venim în fața dumneavoastră cu bârfe despre alții, DEȘI, ATENȚIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizările din ultimii patru ani, după 16 ani de ruinare a acestui oraș de către cei ce tocmai încearcă să vă MANIPULEZE, adică PSD.

Să vă fie rușine!”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel