Primar român, reținut de DIICOT. Ar fi traficat și exploatat sexual o minoră

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul din Ștefăneștii de Jos, Ștefan Ionel Robert, este acuzat că, împreună cu câțiva apropiați au traficat si exploatat sexual în mod constant o minoră în vârstă de 13 ani din com. Dascălu, jud. Ilfov.

DIICOT au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, viol, complicitate la viol, loviri sau alte violente și influențarea declarațiilor, anunță Știrile PRO TV. Conform datelor DIICOT, în urma traficarii minorei și a exploatării sexuale, fata a rămas însărcinată și a născut la sfârșitul anului 2018, tatăl acestuia fiind unul dintre inculpați.

Reprezentanții DIICOT au precizat faptul că la momentul exploatării sexuale a minorei de către primarul Ștefan Ionel Robert, minora era gravidă de aproximativ 3-4 luni.

 

Martorul denunţător a fost agresat

 

Mai mult, în vederea îngreunării anchetei penale şi împiedicării tragerii la răspundere a autorilor, suspecţii au întreprins demersuri constând în influenţarea declaraţiilor fetei în faţa organelor judiciare, prin oferirea de foloase patrimoniale şi exercitarea de ameninţări asupra familiei sale.

De asemenea, martor denunţător a fost agresat și a necesitat 11 - 12 zile de îngrijiri medicale, în scopul împiedicării sesizării organelor judiciare.

Primarul a mai fost reținut pentru aceste acuzații și în vara lui 2021 dar atunci a fost lăsat în libertate. Cercetările au continuat însă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel