Primar PSD, pupat pe mână de o bătrână căreia i-a dat o garoafă de 8 martie: "E imaginea întâlnirii dintre pensia contributivă și cea specială"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O imagine tristă a fost făcută publică de 8 martie: o batrână care a primit o garoafă de la un primar PSD i-a pupat acestuia mână. 

Totul s-a întâmplat în județul Dâmbovița. Primarul din Comisani a împărțit garoafe femeilor în sat, de 8 martie. Una dintre bătrâne a fost atât de fericită încât i-a pupat inima. Fotografia a stârnit indignarea oamenilor. 

"Mi s-a rupt sufletul când am văzut această poză. S-a întâmplat într-o comună din județul Dâmbovița. Domnul este primar PSD.În contextul discuției de zilele acestea, arată realitatea în care trăim. Pe scurt, e imaginea întâlnirii dintre pensia contributivă și pensia specială," a comentat Cristina Prună, deputat USR, această fotografie. 

"Furtună" după publicarea fotografiei în mediul online

 

Fotografia a stârnit mii de comentarii, o adevărată furtună pe internet. Primarul care și-a lăsat mâna pupată de bătrână a fost pus la zid de români. Iată câteva dintre comentarii: 

"Trist ! Dacă tinerii români nu se mobilizează la vot, iată cine decide viitorul României ! Dacă pt o floare îi pupă mâna, la alegeri o să-l voteze cu două mâini! Vai de capul nostru!

"Trist  S-au folosit 33 de ani de....naivitatea și lipsa de cultură și încă o mai fac! Mă întreb dacă este o poză reală, câți ani o fi avut femeia din imagine în 1989???"

"Doamna pentru floarea primită îi sărută mâna și el accepta cu nerușinare,dar la anul că drept răsplată când va veni la poarta doamnei să-i cerșească votul doamna că drept răsplată să-i de-a primarului fundul să îl sărute că asta merită!" 

"Și nu o să se schimbe nimic! Tinerii si oamenii calificați pleacă! În țara o să rămână doar pensionarii, hotii ,politicienii și proștii! La urmatoarele alegeri iar aceeași hoți ! Știu că vor fi aleși și chiar nu le pasă"

"Dacă era om cu caracter nu își lăsa măna pupată!" 

"Din păcate, este purul adevăr. La sate, oamenii sunt umili. Iar unii cei ce le conduc destinele, se cred zeii și dumnezeii tuturor. Sigur că trebuia ca el să pupe mâna acestei femei pentru că datorită ei și a altora ca ea, acest edil și nu numai el, sunt acolo unde sunt." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel