Prima eliminare la Chefi la Cuțite, sezon 2022. Concursul începe cu o surpriză

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Chefi la Cutite, prima eliminare
Chefi la Cutite, prima eliminare

A avut loc si prima eliminare la editia din acest an a show-ului "Chefi la Cutite". A fost vorba despre o surpriza majora, fiind eliminat un bucatar profesionist, toti ceilalti amatori reusind sa obtina punctaje mai mari si sa se salveze. 

Concurentul Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din noul sezon Chefi la Cuțite 2022, din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Surpriză este cu atât mai mare cu cât Robert era considerat de toți concurenții drept un candidat puternic, fiind și un bucătar profesionist. Mai mult decât atât, Robert a fost ales initial de chef Florin Scarlatescu în echipa sa, iar Dumitrescu și-a folosit o amuletă pentru a i-l fura. Astfel, s-a dovedit că Florin Dumitrescu a făcut o alegere total neinspirată.

La duel au intrat echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în timp ce echipa lui Cătălin Scarlatescu a stat fără griji, câștigând proba. 

Când a văzut rezultatul eliminării, Cătălin Scarlatescu s-a arătat de-a dreptul fericit pentru alegerea total nefericită pe care a făcut-o Florin Dumitrescu, în momentul în care i l-a luat din echipa. 

"Dă să te pup, Florine!" a exclamat Cătălin Scarlatescu, cel care nu și-a mascat deloc bucuria faptului că Dumitrescu a pierdut un bucătar valoros. 

"Mă așteptăm să ajung până în semifinale, dar mă bucur că am ajuns și până aici. Aș fi ipocrit să spun că nu-mi pare rău că am fost eliminat primul, dar asta este viața. Îți mai oferă și astfel de surprize", a spus Robert, dupá ce a vázut cá el este cel eliminat. 

Deși ceilalți concurenți au vorbit cu voce mai tare și sperau că Florin Dumitrescu va folosi o amuletă pentru a-l salva pe unul dintre bucătării considerați buni, aflați în concurs, acest lucru nu s-a intamplat, Dumitrescu motivand ca este prea devreme sa foloseasca o astfel de amuleta importanta. 

"Din punctul meu de vedere, Robert este un bucătar senzațional, dar e prea devreme să folosim o amuletă pentru a-l salva. A făcut o alegere greșită. Sunt 18 concurenți, nu putem folosi o astfel de amuletă de la prima eliminare", a spus chef Sorin Dumitrescu.

Robert Mihăilescu, primul eliminat de la Chefi la Cuțite

 

Robert Mihăilescu a fost eliminat după ce șefii au fost foarte dezamăgiți de farfuria pe care a ales-o: Concurenții au avut de gătit mâncare pane, iar unii au făcut alegeri mai inspirate, iar alții mai puțin inspirate.

Dacă n-ar fi fost eliminat Robert Mihăilescu, cel mai mic punctaj ar fi fost obținut chiar de "cuțitul de aur" al lui Florin Dumitrescu, astfel că "durerea" este posibil să fi fost chiar mai mare de atät.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel