Nosfe: artist, tată, bucătar. Trapperul concura la Chefi la cuțite împreună cu soția sa: ”Inițial am vrut să meargă doar ea, dar mi-am dat seama că mi-ar plăcea și mie”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Nosfe: artist, tată, bucătar. Trapperul concura la Chefi la cuțite împreună cu soția sa: ”Inițial am vrut să meargă doar ea, dar mi-am dat seama că mi-ar plăcea și mie” / Foto: Captură video youtube
Nosfe: artist, tată, bucătar. Trapperul concura la Chefi la cuțite împreună cu soția sa: ”Inițial am vrut să meargă doar ea, dar mi-am dat seama că mi-ar plăcea și mie” / Foto: Captură video youtube

Decesul subit al lui Nosfe a șocat atât familia și fanii, cât și pe cei trei bucătari din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, la care concura. Celebrul trapper a concurat alături de soția sa și i-a cucerit pe jurați cu preparatul pe care l-a gătit în competiție.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, în emisiunea „Chefi la Cuțite” Sezonul 10, Nosfe și „Soție de artist”, pe numele reale Darius și Mihaela Crețan, au participat le celebrul show de gătit cu un preparat care a făcut senzație printre chefi. Vestea morții sale i-a cutremurat pe toți din cadrul emisiunii.

Florin Dumitrescu și-a arătat susținerea față de soția trapperului printr-un mesaj de condoleanțe, postat pe Instagram, la scurt timp după ce a aflat de decesul acestuia.

 

Reacția lui Florin Dumitrescu atunci când a aflat că Nosfe a murit

 

”În situații de genul acesta mi se termina cuvintele. Multa putere familiei! Condoleanțe!”, a fost mesajul postat de Florin Dumitrescu.

Nosfe a fost unul dintre cei mai iubiți trapperi de la noi, parte a trupei Șatra B.E.N.Z., una dintre formațiile care au deschis scena muzicii trap în România. Pe lângă cariera în muzică, artistul avea o pasiune și pentru gastronomie, o pasiune pe care o aveau în comun toți membrii.

În urmă cu o lună, Nosfe a participat la celebrul show de gătit alături de soția lui, Mihaela, care este blogger. Atunci au concurat unul împotriva celuilalt. Darius a pregătit o parmigiana de vinete și Mihaela un pate de ficat de pasăre și pâine de casă.

”Inițial am vrut să meargă doar ea, dar pe parcurs mi-am dat seama că mi-ar plăcea și mie să vin. Și Ruby mi-a spus, fără menajamente, măi Nosfe, nu mai fi mă prost așa, du-te și fă treabă acolo că o să fie bine, dar să știi că îmi spun cu dragoste, îi simt când îmi spun.”, povestea Nosfe la Chefi la cuțite.

 

Cum s-a născut pasiunea lui Nosfe pentru gătit

 

Nosfe a povestit cum s-a apucat de gătit în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Pe la 17 ani am plecat în Italia, la tatăl meu, pentru că eu am crescut fără tatăl meu, și acolo, după ce am terminat liceul, am început să muncesc. Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare. De muzică m-am apucat în 2002 tot în Italia. M-am împrietenit cu niște băieți care își deschiseseră un studio, așa am făcut primele piese și de-atunci n-am mai putut să mă opresc”, a dezvăluit artistul, care avea și un cooking show online, Condimentele lui Nosfe.

 

Şatra B.E.N.Z a anunţat decesul lui Nosfe duminică

 

"Cu regret şi durere vă anunţăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunţăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situaţie delicată şi procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun şi orice susţinere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin şi trecere lină!", a scris trupa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel