Presupusul ucigaș al lui Alexandru Ivan, adolescentul român ucis lângă Roma, arestat: este un tânăr de 24 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Presupusul ucigaș al lui Alexandru Ivan, tânărul român ucis lângă Roma, arestat, este un tânăr de 24 de ani
Presupusul ucigaș al lui Alexandru Ivan, tânărul român ucis lângă Roma, arestat, este un tânăr de 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani, originar din Europa de Est, a fost arestat în timpul nopții trecute: acesta ar putea fi ucigașul lui Alexandru Ivan, românul de 14 ani, ucis pe 13 ianuarie în apropiere de Roma.

Un moment de cotitură în cazul uciderii lui Alexandru Ivan, adolescentul de 14 ani ucis pe 13 ianuarie în parcarea metroului Pantano C din Roma. Presupusul ucigaș, oprit în timpul nopții de către carabinieri din Frascati, este un tânăr de 24 de ani originar din Europa de Est, suspectat de moartea tânărului Ivan, care fi fost ucis „din greșeală”.

În cursul nopții dintre duminică 14 și luni 15 ianuarie, Carabinierii Unității de Investigații și Compania Frascati au arestat un tânăr de 24 de ani originar din Europa de Est. 

Concluziile preliminare ale anchetatorilor italieni după moartea violentă a lui Alexandru, un adolescent român

Adolescentul român Alexandru Ivan a fost ucis în noaptea de vineri, 12  ianuarie, în parcarea metroului Pantano C, din municipiul Monte Compatri, lângă Roma.

Băiatul a fost lovit de cel puțin un glonte, tras dintr-o mașină, în ceea ce părea a fi o ambuscadă desfășurată în urma unei cerți,  care a avut loc cu câteva ore mai devreme într-un bar între un grup de prieteni ai lui Alexandru și familia Ivan și un alt grup de cetăţeni originari din Europa de Est, relatează notizie.virgilio.it.

 

Presupusul ucigaș al lui Alexandru Ivan, reținut

 

Cu toate acestea, după ce au stabilit să se întâlnească parcare, pentru o soluționa conflictul, dintr-o mașină au fost trase mai multe focuri, dintre care unul sau unele l-au lovit pe Alexandru, ucigându-l.

Tânărul de 24 de ani ar fi așadar una dintre persoanele, prezente în interiorul mașinii din care au fost trase focurile de armă, care l-au ucis pe Alexandru.

În urma scandalului care a avut loc în incinta unui bar de pe Via Casilina între un tânăr de 29 de ani, partener al mamei lui Alexandru Ivan, și o altă persoană, discuția s-a mutat pe telefoanele mobile.

Cine era Alexandru Ivan, elevul român de 14 ani împușcat în Italia

Cu toate acestea, întâlnirea de la locația convenită s-a dovedit a fi o ambuscadă, care a dus la moartea românului de 14 ani. În interiorul mașinii se afla și un alt bărbat, care a luat parte la cearta care avusese loc anterior în bar, dar care de atunci nu a fost de găsit. Poliția este pe urmele lui.

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel