Preşedinţia rotativă. Dăncilă: "L-aş lăsa corijent pe domnul preşedinte. Nu a cooperat"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Viorica Dăncilă ar fi aşteptat din partea preşedintelui Klaus Iohannis să spună că Guvernul României a gestionat bine preşedinţia rotativă a Consiliului UE, nu 'România'. Totodată, a spus că "l-ar lăsa corijent" pe şeful statului la capitolul cooperare.

"A fost o muncă susţinută a tuturor miniştrilor, a fost munca minsiturlui pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a fost munca reprentanţei României la Bruxelles. Această apreciere din partea domnului preşedinte este de fapt o confirmare a  faptului că atunci când am spus că suntem pregătiţi, aveam dreptate. Să nu uităm că domnul preşedinte şi-a arătat neîncrederea la început. Acum, Finlanda vrea să ia din experţii României pentru preşedinţia rotativă. Au fost discuţii în acest sens", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă a comentat şi declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, de la Bruxelles, când a lăudat prestaţia României la preşdinţia rotativă a Consiliului UE.

"Am văzut şi declaraţiile făcute de domnul preşedinte. Pentru corectitudine, m-aş aşteptat să spună 'Guvernul României a gestionat'. A spus 'România a gestionat".

Întrebată care a fost contribuţia domnului preşedinte la preşedinţia rotativă, Viorica Dăncilă a răspuns:

"Foarte mică. L-aș lăsa corijent pe domnul președinte. Nu am cooperat pe preşedinţie foarte mult cu domnul preşedinte", a mai spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel