Preşedintele Iohannis a DECORAT mai multe instituții din domeniul medical

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a unor instituții din domeniul medical.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a unor instituţii din domeniul medical, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de "apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Astfel, şeful statului a conferit: Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuţă" Cluj-Napoca, Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău, Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Constanţa, Spitalului Municipal Orşova.

Ceremonia de decorare va avea loc pe 16 aprilie, ora 15,00, la Palatul Cotroceni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel