Preşedintele american, acuzat de VIOL. Cum se APĂRĂ Trump: "Nu e genul meu"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Acuzat de o editorialistă de modă de un viol care ar fi avut loc la New York în anii 1990, Donald Trump s-a apărat luni într-un interviu acordat site-ului de politică americană The Hill, afirmând că persoana care îi aduce aceste acuzaţii nu reprezintă genul său de femeie, transmite marţi AFP, potrivit Agerpres.

"O să o spun cu foarte mult respect. În primul rând, nu este genul meu de femeie. În al doilea rând, nu s-a întâmplat vreodată, ok?", a declarat preşedintele SUA.

Astăzi în vârstă de 75 de ani, E. Jean Carroll, o editorialistă cunoscută a versiunii americane a revistei Elle, afirmă că a fost violată de către magnatul din domeniul imobiliarelor în 1995 ou 1996, într-o cabină de probă dintr-un magazin de lux new-yorkez.

 

Acuzaţii de VIOL. Trump: "Nu e genul meu. E o minciună!"

 

"E totul o minciună", a insistat Trump."Nu ştiu nimic despre această femeie. Este teribil că oamenii pot profera astfel de acuzaţii".

"Nu am întâlnit niciodată această persoană în viaţa mea", a reacţionat Donald Trump vineri, într-o declaraţie scrisă după apariţia mărturiei lui Jean Carroll în revista "New York".

Editorialista a povestit despre această presupusă agresiune şi în lucrarea auto-bibliografică "What Do We Need Men For? A Modest Proposal" (De ce avem nevoie de bărbaţi? O propunere modestă).

"Încearcă să îşi vândă o nouă carte. Aceasta ar trebui să vă facă să înţelegeţi care sunt motivaţiile sale", a susţinut preşedintele american, care a mai spus că această carte ar trebui vândută la raionul ficţiune.

E. Jean Carroll este cel puţin a 16-a femeie care îl acuză pe Donald Trump de agresiune sexuală înaintea organizării scrutinului prezidenţial, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel