Preşedinte PNL Veneto-Italia, acuzații grave!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Alina Gorghiu, acuzată de colegii de partid că profită de pe urma tragediei, satisfăcută de turnura evenimentelor şi interesată doar de alegeri anticipate.

Valeria Bulgaru, preşedinte PNL Veneto-Italia, aduce acuzații grave membrilor de partid, care în momentul când România trăia una dintre cele mai mari drame, unii colegi s-ar fi întins la petreceri. Dezamagirea și revolta Valeriei Bulgaru se întreaptă și spre co-președintele PNL, Alina Gorghiu, pe care o acuză că profită de pe urma tragediei. Iată scrisoarea integrală:

  

Dragul meu partid,


Îţi scriu în aceste momente grele, în aceste momente pline de lacrimi, cu sufletul cernit şi îndurerat. Tocmai am aflat că au mai murit 6 români. Îţi scriu dragă partidule, pentru că sunt revoltată şi oripilată de tot ceea ce se întâmplă, sunt dezgustată de acţiunile şi declaraţiile unor colegi de-ai mei. Căci suntem colegi, dragă partidule, chiar dacă nu facem parte din aceeaşi echipă.


Spun echipă, dragă partidule, echipă şi nu bisericuţă cum se foloseşte pe la Bucureşti, nu doar pentru că sunt din diaspora şi am altă mentalitate şi alt vocabular, ci şi pentru că, din câte văd, mulţi din colegii mai mari în funcţie decât mine, nu prea sunt duşi la biserică, ba, unii, nu cred să fi intrat vreodată.


Şi cum aş putea să cred altceva, atunci când citesc declaraţiile pline de durere şi lacrimi, ale unui popor întreg, poporul meu, iar unii din colegii mei care, în frunte cu senatorul ruşinii diasporene, benchetuiau în tavernele Atenei, în prima zi de doliu naţional?


Cum aş putea să cred altceva, măi dragă, partidule, când îmi văd mai tânăra şi blonda co-legă de partid, co-preşedinte, zâmbind satisfăcută de turnura evenimentelor şi interesată doar de alegeri anticipate, de parcă ar fi repurtat cine ştie ce, victorie politică.


Nu dragă partidule, n-a repurtat dumneaei, aşa cum n-am repurtat noi, vreo victorie politică pentru că de un an de zile încoace, doar Cot-Codăcim şi numim în funcţii, co-preşedinţi, co-vicepreşedinţi, co-secretari şi CO în sus şi CO în jos, de nu mai înţelege nimeni cine este şi ce reprezintă.


Cum să fac echipă, dragă partidule, cu oameni dispuşi să calce pe cadavre, doar ca să ajungă în funcţii de conducere? Nu sunt doar preşedinta de filială de partid, sunt mamă, dragă partidule şi mai sunt şi femeie de afaceri care ştie ce înseamnă responsabilitatea şi asumarea ei, dragă partidule şi mă doare sufletul când mă gândesc la cei arşi de vii, la durerea lor şi a familiilor lor şi mă revoltă faptul că suntem conduşi de oameni iresponsabili, oameni cărora nu le pasă decât de votul nostru. De oameni cărora nu le pasă de semenii lor şi de problemele lor şi ale noastre, de oameni care aşteaptă doar să le între salariul în bancă şi şpaga în buzunar.


E greu, dragă partidule şi va fi şi mai greu şi toate se vor sparge în capul tău, dragă partidule, pentru că şmecherii, pardon, co-şmecherii ce ne conduc astăzi, îşi vor promova pupilii, amantele şi beizadelele, în funcţii, şi ne vor conduce şi mâine. Iar lumea normală, cetăţenii, dragă partidule, vor pleca tot mai departe de noi şi ne vor evita ca pe ciumaţi. Pentru că despre ciumă vorbim, dragă partidule, atunci când vorbim despre corupţie iar tu dragă partidule, eşti afectat de ea.


Eşti bolnav, iar eu nu pot să te vindec decât dacă vorbesc despre boala ta, decât dacă o dată te scot la lumina soarelui, dragă partidule. Iar de boala asta, suferă şi surorile tale, celelalte partide. Suferiţi de corupţie pentru că asta este atunci când parlamentarii noştri, pretind transport, cazare şi masă când se plimbă prin diaspora şi prin ţară, în interes de serviciu sau în vizite de lucru.


Este corupţie, dragi colegi, atunci când acceptaţi să plătiţi, doar, doar vi se va oferi vreo funcţie, ceva acolo, să aveţi cu ce vă făli, vara, când vă întoarceţi în vacanţă sau când vă întâlniţi între voi, la câte-un şpriţ, prin Luxemburg, Atena etc…


Ăsta mi-e of-ul, dragă partidule, boala ta şi temerea de a nu te vedea devenind un partid care să reprezinte interesele poporului, ale cetăţeanului român, ale contribuabilului român de pretutindeni, ci un partid al intereselor personale, un partid cu parlamentari incompetenţi, un partid al mafiei politice.


Te las, dragă partidule şi mă întorc la treabă, în această colonie de muncă, numită diaspora iar în încheiere, te salut şi îţi urez Însănătoşire grabnică.

 

Cu stimă, a ta susţinătoare,

Valeria Bulgaru – preşedinte PNL Veneto-Italia

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel