Presa rusă prezintă imagini înfiorătoare cu nori de ciuperci 'în anticiparea unui conflict nuclear' - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Presa rusă prezintă imagini înfiorătoare cu nori de ciuperci 'în anticiparea unui conflict nuclear' - VIDEO / Foto: Captură video youtube
Presa rusă prezintă imagini înfiorătoare cu nori de ciuperci 'în anticiparea unui conflict nuclear' - VIDEO / Foto: Captură video youtube

Presa rusă a prezentat o secvență înfricoșătoare de nori de ciuperci 'în anticiparea unui conflict nuclear', în contextul în care Putin a fost îndemnat să 'ia măsuri drastice' pentru a învinge în Ucraina.

Imaginile sinistre difuzate de NTV au evidențiat exploziile nucleare și urmările 'Armaghedonului'.

Postul de televiziune servil este deținut de aripa mediatică a Gazprom, gigantul energetic ascultător de Kremlin, care acum înfometează Occidentul de gaz rusesc pentru iarna care vine.

 

Secvența a fost intitulată "În așteptarea unui conflict nuclear - cum armele de distrugere în masă au devenit parte a jocului geopolitic".

 

Aceasta survine în timp ce un locotenent de top al lui Putin, Ramzan Kadîrov - liderul Ceceniei și un fanatic al războiului - i-a cerut lui Putin să ia în considerare 'declararea legii marțiale în teritoriile de frontieră și folosirea armelor nucleare cu randament scăzut' pentru a depăși ultimele sale umilințe militare din Ucraina.

'Nu știu ce îi raportează Ministerul Apărării comandantului suprem [Putin], dar, în opinia mea personală, trebuie să luăm măsuri mai drastice', a declarat el.

Locotenentul Kadîrov s-a plâns că comandanții lui Putin nu au reușit să-i învingă pe presupușii 'sataniști și fasciști' din Ucraina.

 

 

Secvența televizată a acuzat Occidentul că se vorbește prea mult despre războiul nuclear, în condițiile în care acoliții și propagandiștii lui Putin - plus însuși liderul de la Kremlin - sunt cei care flutură în mod constant amenințarea apocalipsei atomice.

Mesajul părea a fi că Occidentul ar trebui să cedeze în fața cererilor lui Putin privind Ucraina și amenințarea războiului nuclear s-ar diminua.

'Ne aflăm într-o situație în care superioritatea în resurse și armament convențional este de partea Occidentului', a declarat Vasili Kashin, analist militar și politic la Școala Superioară de Economie din Moscova.

'Puterea Rusiei se bazează pe arsenalul său nuclear', conform Daily Mail.

 

Putin își întărea astăzi forțele convenționale cu un nou val de echipamente de război

 

În ciuda acestui fapt, Putin își întărea astăzi forțele convenționale cu un nou val de echipamente de război, mutate de la mii de kilometri distanță, din Siberia.

O înregistrare video a arătat armament care se îndrepta spre vest din Krasnoyarsk, la aproximativ 5.000 de kilometri de zona de război.

Între timp, "capitularea" Rusiei în zona strategică Lyman a provocat o profundă neliniște în rândul propagandiștilor lui Putin.

Aceștia țintesc vârfurile militare ale lui Putin și cer susținere în cadrul Înaltului Comandament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel