Presa din Grecia recomandă cetățenilor să viziteze România, una din destinațiile "cele mai ieftine"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

România apare într-un articol din presa greacă. În cadrul publicației Esquire, grecii sunt îndemnați să viziteze România, fiind una dintre cele mai ieftine destinații de vacanță din Europa. 

Iată o traducere a articolului: 

"Cinci destinaţii relativ apropiate pentru vacanţe de vară în străinătate, cu buget redus. Care sunt cele mai ieftine destinaţii de vacanţă din Europa? Deşi nu există un răspuns la îndemână, o simplă privire asupra datelor statistice privind costul vacanţelor în diferite părţi ale "Bătrânului Continent" poate fi edificatoare. Ba chiar, dacă te uiţi mai bine, poţi economisi până la jumătate din cheltuielile pe care le-ai calculat pentru vacanţa ta de anul acesta, rămânând cu bani pentru a face o a doua călătorie, de ce nu, în toamnă sau pentru a zbura către o destinaţie mai exotică vara viitoare.

Există cinci destinaţii care sunt cu adevărat de top şi, în acelaşi timp, atât de accesibile, încât o zi de vis în ele te va costa cât te-ai aştepta să plăteşti pentru o noapte de cazare într-un hotel de categoria a doua.

Cea mai ieftină, în imediata vecinătate a Greciei, este Bulgaria, unde se poate merge chiar şi cu maşina. Nu numai Sofia merită văzută. Munţii şi plajele sale sunt, de asemenea, de o frumuseţe surprinzătoare.

Recomandări în România: Bucureștiul, Clujul și castelele din Transilvania

 

Urmează la rând România, cu oraşe mari pentru o plimbare de vis, precum Bucureştiul şi Cluj-Napoca. Acolo veţi găsi multe muzee şi restaurante şi vă veţi bucura de viaţa de noapte. În fine, castelele din Transilvania şi zonele cu o frumuseţe naturală deosebită pe care le are ţara sunt experienţe pe care ai face bine să le preţuieşti.

Pe locul trei se află Muntenegru, cu lunga sa istorie şi cu unul dintre cele mai impresionante fiorduri din lume. Multe scene din Game of Thrones au fost filmate în această ţară.

Pe locul patru este Portugalia, care este una dintre cele mai frumoase şi romantice ţări din lume, în timp ce Slovenia completează clasamentul cu cele mai ieftine cinci destinaţii europene. Ambele ţări sunt extraordinar de interesante, cu un litoral cu o frumuseţe aparte, diferită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel