Presa din Germania, despre Tatiana, moartă în „salonul groazei” din Neamț: „Era mama copiilor de la Casa Ray. Mama se poate acum odihni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi samerbergernachrichten.de
Sursa foto: colaj capturi samerbergernachrichten.de

„Mama Tatiana”, în vârstă de 67 de ani, a murit în groaznicul incendiu din 14 noiembrie de la spitalul din Piatra Neamț, scriu jurnaliștii de la samerbergernachrichten.de. 

Casa de copii „Ray” din Dobreni, județul Neamț, a fost înființată și funcționează cu ajutorul unor biserici, persoane, asociații, firme, din Germania, America și Elveția. Asociația Chiemgauer Rumänienhilfe din Germania are o legătură strânsă cu orfelinatul Casa Ray din România.

Într-o scrisoare trimisă Asociației Chiemgauer Rumänienhilfe, din Germania, copiii povestesc ce i s-a întâmplat celei care avea grijă de ei.

„O așteptam cu toții plini de nerăbdare și așteptam cu sufletul la gură, minut cu minut, vești bune despre ea, însă… un trăsnet ne-a lovit pe toți când am auzit că este un incendiu la spital, tocmai la secția ATI, de la etajul II, loc în care fusese mutată chiar în acea zi… Am sperat până în ultima clipă, ne-am rugat la Dumnezeu și am așteptat o minune, dar…

Mama și-a încheiat cursul vieții, mama se poate acum odihni, mama a lăsat în urmă toată durerea și necazul, a trecut în neființă, mama s-a ridicat acum la ceruri!”, spun copiii în scrisoarea publicată de samerbergernachrichten.de.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel