Preot român, prins la furat în Italia. "Uita" să plătească produsele băgate sub sutană

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 44 de ani a fost reținut în Italia, fiind acuzat că furat de mai multe ori dintr-un supermarket din Maniago, o localitate din regiunea Friuli-Venezia Giulia. Ce este deosebit în acest caz este profesia hoțului, acesta fiind preot ortodox.  

Preotul ordox român a intrat sub "radarul" angajaților supermarketului, datorită comportamentului său. Inițial, reprezentanții magazinului au crezut că este doar o deghizare, sutana fiind un mod perfect de a sustrage bunuri. 

Românul, îmbrăcat în haine de preot ortodox, a fost prins că a furat în repetate rânduri mărfuri de mică valoare dintr-un supermarket A&O din Maniago, localitate în regiunea Friuli-Venezia Giulia, potrivit publicației Il Gazzettino. Bărbatul "uita" să plătească anumite produse, camerele de supraveghere ale magazinului surprizându-l și în alte rânduri cu mărfuri pe care le ascundea în costumul de preot.

Marți, 20 aprilie, în timp ce a trecut prin dreptul caselor de marcat alarma a sunat și preotul a fost oprit de personalul magazinului care între timp anunțase și carabinierii. În buzunare i-au fost găsite mai multe produse pe care s-a arătat imediat dispus să le plătească. Directorul magazinului a depus totuși o plângere la carabinieri, deoarece preotul nu era la primul episod de acest fel. Imaginile de pe camerele de luat vederi confirmă acest aspect, iar protagonistul furtului nu a făcut nimic pentru a se sustrage responsabilităților sale.

Preotul român venise în Italia în vizită la rudele sale

 

"Ne-am gândit că acest bărbat nu este preot adevărat și că, pe lângă furt, ar mai putea comite și alte infracțiuni”, a spus directorul supermarket-ului, care a depus o plângere la carabinieri. Teama acestuia era că, profitând de sutană, acesta putea opri trecătorii cerându-le bani pentru o cauză inventată.

Costumul negru aparținea chiar bărbatului, care se pare că ar fi un adevărat preot, venit ca oaspete de câteva săptămâni la niște rude.

preot-roman-prins-la-furat-in-italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel