Preot român, filmat când își bate soția cu copilul în brațe (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un preot din Bacău a fost filmat în timp ce își bătea soția pe o stradă din centrul orașului. Pe imagini se poate observa cum bărbatul o lovește și o împinge, chiar dacă femeia are copilul în brațe.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, pe o stradă din centrul orașului Bacău, după ce preotul s-ar fi certat cu soția sa. Femeia ar fi luat copilul în brațe și a coborât din mașină, iar în acel moment preotul și-a pierdut controlul.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul a coborât din mașină, și-a lovit și împins soția, iar apoi a băgat-o cu forța în mașină și a demarat în viteză, relatează Antena3. Imaginile au fost postate pe Facebook și au stârnit indignarea a sute de persoane care l-au acuzat pe preot.

 

„Aș vrea să îmi cer iertare”

 

Bărbatul a comentat la postarea în care apare în timp ce își bătea soția și și-a cerut scuze pentru ce a făcut.

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel