Preot român acuzat că a agresat şi tâlhărit un copil de şase ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preotul din comuna prahoveană Filipeştii de Târg este acuzat că ar fi agresat fizic un copil de şase ani după ce acesta a aruncat cu o petardă pe stradă. Omul bisericii le-ar fi urecheat copilul, iar apoi l-ar fi căutat și prin buzunare, susțin părinții acestuia.

Tatăl copilului a povestit totul pe pagina sa de Facebook. Acesta a povestit că totul s-a petrecut în Ajun. Băiatul a venit acasă cu ochii în lacrimi şi cu semne vizibile ale agresuni în zona urechii.

„În urmă cu câteva ore, fiul meu a fost agresat fizic de preotul B. Gabriel ( Filipeştii de Târg, Ph), pe motiv că a aruncat o petardă pe domeniul public. Mai mult de atât, preotul (…) mi-a căutat copilul în buzunare deposedându-l (tâlhărindu-l) de înca două petarde pe care acesta le avea în buzunar.

Este inacceptabil ca o persoană, mai ales un preot, să agreseze un copil, doar pentru că acesta a aruncat o petarda!!!”, a scris tatăl copilului, pe Facebook.

 

Internauții au încurajat părinţii copilului să depună plângere la poliţie

 

Internauții au încurajat părinţii copilului să depună plângere la poliţie şi chiar să consulte un avocat. Poliţiştii s-au autosesizat şi face verificări.

„Ca urmare a apariţiei unor informaţii în spaţiul public, vă comunicăm faptul că la nivelul Secţiei de Poliţie Floreşti, la acest moment, nu există nicio sesizare privind speţa menţionată. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru clarificarea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Poliţiei Prahova. Preotul incriminat nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere până la ora redactării acestei ştiri, potrivit Adevărul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel