Primul miting electoral al USR, organizat la Cluj. Anunțul lui Dan Barna

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Alianța 2020 (USR și PLUS) a decis să organizeze primul miting electoral la Cluj.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat miercuri organizarea primului miting electoral al partidului pe 5 mai, la Cluj Napoca.

Jurnaliștii de la site-ul g4media.ro prezintă invitația  pe care USR e trimis-o personalizat celor chemați să li se alăture.

Invitația integrală transmisă de Dan Barna pentru mitingul din 5 mai:  

Dragă, …

Te invit duminică, pe 5 mai, de la 16:30, în Piața Unirii din Cluj, la primul miting electoral organizat de Alianța USR-PLUS.

Voi fi acolo alături de Dacian Cioloș și toți candidații noștri la alegerile pentru Parlamentul European. Ni se vor alătura și prietenii de la OCS și mii de membri și susținători.

Știu că ar fi probabil primul miting electoral la care ai participa vreodată. Și pentru noi este primul pe care îl organizăm. Nu suntem politicieni de meserie. Am creat această Alianță pentru că am vrut să le dăm oamenilor decenți din România o alternativă care să poate câștiga alegeri.

Și suntem mulți oameni decenți în România. Suntem milioane de oameni muncitori, cinstiți, care ne iubim țara, care nu vrem să plecăm de aici, dar care ne-am săturat de hoția din politica românească.

Pe 26 mai este prima noastră șansă să ne facem vocea auzită. Sunt sigur că succesul de la europarlamentare îi va încuraja și pe alți români să ni se alăture. La prezidențiale, la locale, la parlamentare vom fi din ce în ce mai mulți. Împreună vom ridica valul care va mătura hoția.

Pe 5 mai începem. Și m-aș bucura să te avem alături de noi.

Cu prietenie,

Dan Barna

Președinte USR

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Alianța 2020 se situează pe primul loc în opțiunea electoratului în Cluj, pentru alegerile de pe dat de 26 mai, acesta fiind probabil și motivul organizării primului miting în acest oraș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel