Postul francez de televiziune TF1 promovează România ”veţi descoperi o natură sălbatică şi autentică”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
romania_munte
romania_munte

Postul francez de televiziune TF1 propune cetățenilor francezi o călătorie în România ”pentru a descoperi o natură sălbatică şi autentică. Această ţară nu poate decât să vă încânte, într-o călătorie între tradiţie şi modernitate”.

”De-a lungul verii, v-am purtat într-o călătorie în țări din Europa cu bogății neașteptate. O nouă etapă (…) în România, o țară a cărei natură luxuriantă ascunde multe surprize. Probabil că v-ați imaginat că este austeră sau industrială, dar este verde, magnifică, rafinată, reconfortantă”, este descrisă România în reportaj.

Potrivit Institutului Național de Statistică, în luna iunie 2020, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au scăzut cu 74,5%, iar înnoptarile cu 76,4%. Comparativ cu luna iunie 2019, în luna iunie 2020, la punctele de frontieră, sosirile vizitatorilor străini au scăzut cu 68,7%, iar plecările în străinătate ale vizitatorilor români cu 68,1%, scrie caleaeuropeana.ro.

Din numărul total de sosiri, în luna iunie 2020, sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat 96,1%, în timp ce turiştii străini au reprezentat 3,9%. În ceea ce priveşte sosirile turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (86,2% din total turişti străini), marea majoritate fiind din ţările aparţinând Uniunii Europene.

Comisia Europeană a lansat o platformă web intitulată Re-open EU, dedicată sprijinirii reluării în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă și care va furniza informații în timp real privind frontierele și disponibilitatea mijloacelor de transport și a serviciilor de turism din statele membre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel