Posibil caz de agresiune sexuală asupra unei fetiţe românce de 5 ani. Suspectul, lăsat liber

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci nu a fost reținut. El a fost audiat la sediul Poliției, iar la final a fost lăsat să plece acasă.

Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul a fost lăsat în libertate deoarece în acest caz nu sunt foarte multe probe. Se pare că presupusul agresor ar fi recunoscut în fața polițiștilor că a atins fata de 5 ani, dar nu în zona genitală, așa cum susțin victima și mama ei. În plus, în parcul în care s-a produs incidentul nu sunt camere de monitorizare.

Bărbatul a fost căutat de polițiști începând de marți, atunci când a avut loc presupusa agresiune. Miercuri, el a fost găsit și a fost audiat de anchetatori. El este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci.

Incidentul s-a produs marți, la prânz, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci. Copila se afla la un aparat de înghețată și se pare că individul a urmărit-o. Potrivit acuzațiilor, bărbatul a profitat de neatenția mamei și ar fi atins-o pe fată în zona genitală.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel