Portugalia. Rețea de HOȚI români, anihilată. Cum au reușit să strângă o mică AVERE

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Patru cetățeni de naționalitate română, suspectați că fac parte dintr-o rețea de crimă organizată, au fost arestați ieri dimineață în localitatea Funchal, chiar în timp ce își împărțeau banii. 

Aceștia jefuiau oameni și furau din magazine în diferite orașe turistice din Europa, în special în Portugalia, transmite dnoticias.pt.

Polițiștii au intrat pe fir după o serie de infracțiuni în principalele circuite turistice din Funchal și Camara de Lobos. Totodată, românii furat parfumuri din mai multe magazine capitala provinciei Madeira.

Rețeaua era formată din trei bărbați și o femeie, aceștia fiind săltați într-un birou de schimb valutar, chiar în timp ce schimbau banii sustrași de la victimele lor. În timpul intervenției poliției, strada a fost închisă traficului.

Țintele preferate ale hoților de buzunare erau în principal turiști, iar modul de operare era unul simplu: un hoț distrăgea atenția victimelor printr-o împingere, iar celălalt îi fura portofelul din buzunarul pantalonilor. Această "schemă" a fost pusă în practică la bordul autobuzelor și în diverse cozi la obiectivele turistice din Madeira.

Potrivit anchetatorilor, rețeaua este mai extinsă, alți patru români (doi bărbați și două femei) reușind să fugă la Lisabona. Polițiștii spun că românii au reușit să strângă o mică avere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel