Portretul NERUȘINĂRII: Veteran de război, IGNORAT și UMILIT de „oficialități“ chiar de Ziua Națională a României - VIDEO

Un veteran de război, în vărstă de 101 ani a fost umilit chiar de Ziua Națională a României. Bătrânul a fost ignorat de persoanele prezente la depunerea de coroane, deși tocmai el trebuia omagiat în cea mai importantă zi pentru libertatea României.

Veteranul de război Emil Vețeleanu nu a fost salutat de aproape nimeni, deși tomcai el merita cele mai multe felicitări. Cu drapelul României - sub care a luptat odinioară - într-o mână și cu cealaltă sprijinindu-și bătrânețile pe un baston, veteranul de război a trecut aproape neobservat de „oficialitățile“ venite la eveniment. Pesemne s-au împiedicat fix de toiagul unui om care și-a trăit tinerețea pe fronturile de luptă.

Cei care au ignorat mâna întinsă a bătrânului au fost chiar  cei care au rostit sau doar au ascultat discursurile sforăitoare rostite de Ziua Națională despre patrie, popor, despre mândria de a fi român și despre recunoștința adusă jertfei înaintașilor, fără de care nu am fi fost niciodată ceea ce suntem... Realitatea a arătat că alocuțiunile rostite au fost doar vorbe-n vânt.

Din zecile de persoane care trec prin fața bătrânului, doar primarul de la Păușești Mâglaşi și un simplu activist i-au dat binețe.

VIDEO

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy