Ponta REPLICĂ dură la adresa lui Barna după ce acesta l-a ATACAT pe Iohannis: „M-am săturat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele PRO România Victor Ponta l-a atacat dur, vineri, pe liderul USR Dan Barna.

„Vreau să înțeleg - dacă vine o "virgină" și se asociează cu o "matroană" bătrână și trecută prin "patul politic" cu toți șefii din ultimii 12 ani , mai aduce câteva virgine și câteva "fete cu experiența" dedulcite la bani publici = rezultatul este o casă de toleranța sau o mânăstire de maici?!?!

Scuzați duritatea comparatiei - dar recunosc că m-am săturat să văd că "schimbarea" este adusă de unii mai ipocriți , mai mincinoși și mai incompetenți decât "vechii" pe care trebuie să îi schimbe ei!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.
Liderul PRO România scrie despre Dan Barna că acesta a fost în 2016 secretar de stat în Guvern și înainte de asta "a făcut câteva sute de mii de euro - bani de buzunar - cu Ministerele din Guvernul pe care l-a condus".

Ponta îl atacă și pe partenerul lui Barna, liderul PLUS, Dacian Cioloș. "Dacian Cioloș ! Și-a început viața politică "în pat" cu Taăiceanu în Guvernul acestuia ( acel Tăriceanu pe care îl tot înjurați voi de câțiva ani) / pe urmă a avut o legătură bigamă cu Băsescu și Sarkozy - ca să îl pună Comisar European al Franței din partea României / în 2014 era să îl găsesc și la mine "în pat" dacă acceptam să îl numesc pentru un nou mandat(...)

Dragă Dan - domnule Barna - stimate candidat la Prezidențiale! Tu îl vezi așa "virgin" pe Cioloș ??? Ești orb sau esti mai mincinos decât toți "vechii"??? Pe Pâslaru care făcea afaceri cu CJ Teleorman îl vezi virgin??? Pe Preda care îl slugărea pe Băsescu, pe urmă pe Udrea și a ajuns valetul lui Macovei ??? Sau pe tânărul deputat USR - fost avocat al lui Mazăre??? Pe toată liota de învârtiți și lipitori care vor și ei la Putere ( după ce au dovedit în 2016 că până și Guvernul "Dăncilă" poate să fie considerat mai bun decât ei)???

Am multe motive ( subiective și obiective) de a nu-l vota vreodata pe Klaus Iohannis!!! Dar tu poți măcar să taci din gură - decât să dovedești prin ce spui că poți să fii chiar mai rău decât el?", scrie Ponta pe Facebook.

 

Dan Barna: „Iohannis, reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație”

 

Președintele USR, Dan Barna a declarat vineri, la Sibiu, că președinteke Klaus Iohannis, este reprezentantul clasei politice care vreme de 30 de ani a funcționat fără a avea legături cu oamenii, motiv pentru care patru milioane de români au plecat din țară.

„Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, și vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani clasa politică, toată – și de-o parte și de cealaltă – a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, a răspuns Dan Barna la întrebarea unui ziarist care a întrebat dacă are ceva să-i reproșeze lui Klaus Iohannis, potrivit HotNews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel