Ponta: "NU ne întoarcem în PSD, nici dacă pleacă Dragnea"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, la Timişoara, că liderii formaţiunii nu vor reveni în PSD nici dacă preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, va părăsi şefia partidului şi că mizează pe un scor cu două cifre în alegerile europarlamentare.

"Nu sunt psd-ist şi nu ne întoarcem la ei. Nu am plecat de la PSD ca să ne întoarcem acolo, chiar dacă pleacă Dragnea", a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

Liderul Pro România şi-a exprimat încrederea că la alegerile europarlamentare din 26 mai partidul său va reuşi un scor de peste 10%, ceea ce va fi "extraordinar", ţinând cont de faptul că în urmă cu doar câteva luni formaţiunea sa nu avea nicio structură de organizare teritorială.

Vezi și: "Scena FINALĂ va fi la Târgoviște, ca în '89". Ponta, mesaj cu subînțeles pentru Dragnea

Victor Ponta a mai opinat că Pro România va primi voturi mai ales de la două categorii de electori, respectiv, de la cei care votau cu ALDE şi PSD, precum şi de la cei care au apreciat activitatea sa de premier. 

Ponta a reiterat faptul că deşi deschide lista Pro România la europarlamentare, va rămâne în Parlamentul de la Bucureşti.

La rândul său, comisarul european Corina Creţu i-a îndemnat pe bănăţeni să iasă la vot în număr mai mare decât au făcut-o până acum. Pe de altă parte, ea şi şi-a exprimat îngrijorarea faţă de "limbajul antieuropean folosit în ultima perioadă, care poate duce la o situaţie care ne aruncă cu 30 de ani înapoi". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel