Ponta îi răspunde lui Dragnea: Jignirile lui Dragnea arată FRICA. Frica de oameni și frica de închisoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta îi răspunde lui Liviu Dragnea după ce acesta a spus că doi foști premieri PSD au  “o atitudine de ȘOBOLAN! Sunt dispuși să SACRIFICE orice”

"Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - și de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior/ imi pare rau ca s-au adus in conducerea PSD metodele , oamenii și limbajul lui Basescu - oamenii de buna credinta din PSD nu meritau asa ceva / ca si la Basescu jignirile lui Dragnea arata un singur lucru : FRICA ; frica de oameni si frica de inchisoare ! Asa ca e semn bun !

Nu stiu daca Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose - sau ( poate la Adrian Nastase ) - pe toti este invidios si pe toti ne urăste ; pe toti a complotat să ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta și ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti - iar pe Dragnea si Dăncila îi considera o rusine ! Parerea acestor oameni conteaza pentru mine - si voi continua sa imi fac datoria fata de ei!

Daca Dragnea m-a dat afara din PSD atunci îmi voi face aceasta datorie fata de oameni din #ProRomania! Si sunt convins ca la un moment dat si PSD va scapa de Gasca de pedisti de la Teleorman, a scris Ponta pe facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel