Ponta, document BOMBĂ. "ACUZ! Vă prezint prima probă"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta spune că înființarea Fondului Suveran de Investiții este cel mai mare jaf din istoria României. Fostul premier spune cum va funcționa acest Fond și cum va fi condus. 

Iată mesajul lui Victor Ponta: 

"ACUZ !

Rechizitoriul impotriva celor vinovati de constituirea Fondului Suveran de Investitii (cel mai mare jaf din avutia Romaniei din ultimii 100 de ani ) trebuie sa inceapa de azi! Si azi va prezint primele dovezi - documentul oficial prezentat ieri 15 Noiembrie Guvernului de catre Ministerul Justitiei in care se arata ca Ordonanta este NECONSTITUTIONALA!

Fac precizarea ca Liviu Dragnea nu a semnat nicaieri - este doar un instigator/ cei bagati in fatasi care si-au pus semnatura pe aceasta ordonanta ( din prostie, lacomie sau lasitate) sunt vinovati de subminarea economiei nationale , tradare, abuz in serviciu si vor petrece multi ani in fata justitiei!

Acum vreau insa sa va explic cat mai simplu despre ce este vorba ; si sa va prezint prima proba ( in sens juridic) a infractiunilor comise!

Poporul Roman a construit timp de peste 50 de ani, prin munca sa , inca din vremea comunismului, o baza economica absolut necesara unei natiuni.

O parte importanta din acesta economie a tarii s-a "privatizat", s-a "restructurat" sau pur si simplu a disparut dupa 1989 - dar inca a ramas mult in Hidroelectrica , Transgaz, Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Posta Romana, Compania Energetica Oltenia samd. Aceste companii valoreaza peste 25 de miliarde de euro daca am vrea sa le vindem - dar de fapt inseamna o baza economica esentiala pentru supravietuirea natiunii!

Liviu Dragnea a fost abordat inca din 2016 de grupuri de interese economice din afara tarii care si-au aratat interesul in a prelua aceste companii fara insa sa participe cu bani la listari sau privatizari : pe bani putini si spagi mari , ca in tarile bananiere!

Prin Fondul Suveran infiintat de Guvernul Romaniei se realizeaza urmatoarele obiective contrare intereselor strategice ale Romaniei :

1. Toate aceste companii detinute de Statul Roman se scot din administrarea Guvernului si trec la niste structuri de conducere private numite pe o perioada de 9 ani
2. Conducerea privata a Fondului este numita pe 9 ani de Dragnea ( cu semnatura lui Teodorovici) fara niciun criteriu profesional sau de integritate - doar "teldrumisti" credinciosi
3. Aceste structuri private de conducere NU pot fi controlate nici de Curtea de Conturi, nici de Guvern sau Parlament/ practic Boardul nu da socoteala nimanui din Romania si nu poate fi schimbat de nimeni timp de 9 ani
4. In plus fata de administrarea Companiilor se vor mai da direct de la Bugetul de Stat 9 miliarde de RON pentru cheltuieli de infiintare ( adica o suma cu care se puteau face 8 spitale regionale sau autostrada Comarnic - Brasov ????????????)!
5. Fondul Suveran nu poate face prcatic nicio investitie in 2019-2020 din cauza faptului ca toate profiturile Companiilor au fost luate deja la Buget ca sa acopere deficitul - adica minim 2 ani Fondul cheltuie banii pe salarii, secretare, soferi, masini, sedii, deplasari in strainatate si alte prostii si hotii
6. Conducerea privata a Fondului are dreptul "sa vanda participatiile Statului" la respectivele Companii "prin derogare de la legile privatizarii" / adica vor vinde direct si netransparent actiunile Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz catre cei cu care a vorbit Dragnea inca din 2016!!!
7. Dupa 9 ani ( in 2028) vom vedea ce a mai ramas si ce mai recuperam din aceste companii

Sperand sa scape de Justitie au incercat sa voteze in Parlament o lege care sa ii protejeze - dar CCR a declarat legea neconstitutionala / si atunci au decis sa dea Guvernul Ordonanta de Urgenta ( adica tot o lege)!!!

Ieri insa Ministerul Justitiei a explicat in documentul oficial pe care il atasez de ce Ordonanta este neconstitutionala- si Ministrul Finantelor a trimis documentul la Secretariatul General ( ca sa se spele pe maini) - si totusi Ordonanta s-a adoptat!!!

Fac precizarea ca ProRomania va folosi toate caile legale pentru oprirea acestui furt fara precedent si tragerea la raspundere a celor vinovati !

Dar nu putem singuri - cine mai crede in Romania si in viitorul nostru trebuie sa ni se alature!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare. 

Iată documentul:

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel