Dăncilă, Ponta și Tăriceanu, discuție telefonică despre prezidențiale

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a discut telefonic cu președintele Pro România, Victor Ponta, despre susținerea unui singur candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Anunțul a fost făcut chiar de Victor Ponta.

Discuțiile telefonice informale au fost între Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta. Acesta din urmă susține că partidul său nu a luat deocamdată nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice.

”Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania – o schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întamplat din Ianuarie 2017 și până în 27 Mai 2019: asigurarea unei guvernări eficiente și a unor reforme adevărate în domeniul administrației publice, al economiei și finantelor, educație, sănătate, mediu șamd. Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice (asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomania) / așa cum am făcut și atunci când am discutat cu liderii Opoziției sau cu Președintele Iohannis am dat dovadă de dorință de dialog – dar am prezentat și susținut punctele de vedere ale ProRomania și interesele sociale și economice pe care noi le reprezentăm”, a scris Ponta pe Facebook.

Discuţia a avut loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, de marţi, când ar urma să fie anunţat candidatul social democraților pentru alegerile din toamnă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel