Poliţişti ROMÂNI, filmaţi DEZUMFLÂND roţi de la bicicletele a doi tineri (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O înregistrare publicată pe rețele de socializare arată cum doi agenți de poliție din Iași au dezumflat roțilele de la bicicletele a doi tineri.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 4 august în zona Halei Centrale din Iași. Din câte se pare agenţii Poliţiei Locale din Iaşi ar fi fost sesizaţi de locuitorii din zonă că mai mulţi tineri efectuează "manevre periculoase" cu bicicletele. După ce i-au identificat pe cei doi tineri, agenții au decis să le dezumfle roțile. Scenele au fost filmate și publicate pe internet.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a precizat că agenții nu au intervenit corect. „Polițiștii locali nu au acționat corect prin dezumflarea roților. În mod normal, polițiștii trebuiau să-i avertizeze sau să-i sancționeze. Precizăm că polițiștii au acționat în baza unor sesizări ale cetățenilor din zonă, inclusiv scrise, prin care aceștia au reclamat că în zonă deseori unii bicicliști fac manevre periculoase", a declarat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, citată de ziaruldeiasi.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel