Poliţist pe motocicletă, spulberat de un autobuz condus de un șofer băut

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Un poliţist aflat în misiune a fost rănit, marţi, după ce a fost implicat într-un accident pe şoseaua Chitilei din Bucureşti. 

Agentul a fost transportat la Spitalul Elias, după ce a fost acroşat de şoferul unui autobuz. Din primele informaţii, agentul a fost trimis pe Șoseaua Chitilei din sectorul 1 al Capitalei la o sesizare 112 care anunța un copac căzut pe drum pe strada Ștefan Stoica.

Deşi avea pornite semnalele acustice şi luminoase, poliţistul aflat pe motocicletă a fost lovit de un autobuz condus de un bărbat de 46 de ani care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

În urma impactului, agentul a fost culcat la pământ. "Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat", au precizat poliţiştii.

Poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală. Potrivit medicilor, bărbatul nu a fost grav rănit. Poliţiştii de la Brigada Rutieră fac acum cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel găsit vinovat se va alege cu dosar penal, transmite România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel