Politician român, fost candidat la Primăie, bătut de soție pentru că nu a vrut să bea cu ea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un consilier local din orașul Făurei (județul Brăila), fost candidat ProRomania la funcția de primar, a obținut un ordin de protecție împotriva soției sale, pe motiv că aceasta l-ar fi bătut, scrie publicația locală De Brăila. 

Consilierul local din orașul Făurei (județul Brăila), fost candidat ProRomania la funcția de primar, a cerut și a obținut în instanță ordinul de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut. Cei doi au împreună un copil de 9 ani.

Publicația locală De Brăila a intrat în posesia motivării deciziei Judecătoriei Făurei. Prin aceasta, soției i-a fost interzis să se apropie de soțul său la o distanță mai mică de 50 de metri.

Supărată că nu a vrut să bea cu ea

Consilierul Gabriel Grigore Mocanu a spus că și-a găsit copilul singur acasă, iar în timp ce stătea cu acesta la televizor, femeia, care ar fi fost băută, a ajuns acasă și i-ar fi cerut să bea împreună. Bărbatul ar fi refuzat-o, așa că aceasta a devenit violentă, iar politicianul a sunat la 112.

"A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona feței, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa”, se arată în documentul obținut de publicația locală De Brăila. Mai mult, consilierul spune că a ajuns chiar să părăsească domiciliul conjugal de frica soției.

Soția neagă totul

De cealaltă parte, femeia neagă totul. Aceasta a susținut în fața instanței că ea este cea agresată și că soțul său o bate. Ea a motivat că nu l-a reclamat până acum pentru că "nu a vrut să-l facă de râs”. Cu toate acestea, când a fost întrebată despre leziunile suferite de bărbat, femeia a admis că au fost provocate de ea, însă a argumentat că nu a făcut nimic altceva decât să se apere de acesta.

Astfel, instanța, a analizat probele și a stabilit emiterea unui ordin de protecție împotriva femeii. Potrivit judecătorilor, acest lucru este necesar, luând în considerare probele evidente. În aceste condiții, soția consilierului nu se va mai putea apropia de acesta pe o durata de 3 luni de la emiterea ordinului de protecție, fiind nevoită să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de victimă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel