Polițistul local care a refuzat să se legitimeze în fața polițistului rutier a fost AMENDAT cu 1300 lei

Narcis Popa |
Data publicării:

 Polițistul local care s-a certat, în trafic, cu un agent de la Rutieră a fost amendat cu 1.300 de lei pentru injurii și pentru că a refuzat să se legitimeze, a anunțat, marți, Poliția Capitalei, la mai bine de o săptămână de la incident.

Poliția Capitalei a transmis, marți, că după conflictul dintre polițistul local și agentul de la Brigada Rutieră, surprins în trafic și filmat, au fost dispuse verificări, pentru a se stabili contextul și motivele care au declanșat întreg scandalul.

„În urma cercetărilor efectuate de către structura de Control Intern a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a rezultat că situația a fost clar una punctuală, generată de modul în care se dirija traficul la acel moment. Niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere, polițistului local fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în sumă de 1.300 lei pentru adresare de injurii și refuz de legitimare”, arată Poliția Capitalei.

Ancheta internă a mai arătat că polițiștii din managementul Brigăzii Rutiere au solicitat prezența la sediu a agentului de poliție doar pentru aplanarea conflictului și nu din alte considerente, așa cum a apărut în spațiul public imediat după discuțiile filmate.

Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în timpul serviciului, în domeniul siguranței rutiere.

În 2 noiembrie au fost deschise anchete în Capitală, după apariţia unor imagini în spaţiul public, care surprind un scandal între un poliţist local şi unul de la Brigada Rutieră. În imagini se vedea un poliţist de la Brigada Rutieră care i-a cerut unui agent de la Poliţia Locală să se legitimeze, iar acesta a refuzat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel