Polițist, mesaj TRANȘANT pentru Carmen Dan și pentru ucigaș: "Ne-ai omorât un coleg, dar noi nu te-am împușcat pentru că nu meriți"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un polițist îi transmite un mesaj dur lui Carmen Dan. Acesta spune că așteaptă ca ministrul să prezinte condoleanțe în mod public, dar să găsească și o soluție ca "așa ceva să nu se mai întâmple". De asemenea, polițistul Viorel Teacă îi spune criminalului că puteau să maltrateze sau împuște, dar nu merită acest lucru, ci să nu mai vadă "lumina zilei". 

"Inteleg sentimentul de frustrare al colegului meu Marian Godina cand afirmă că " din pacate criminalul nu a ripostat" dar ma vad nevoit să-l complete:

Iti inteleg frustrarea, dezamăgirea, devotamentul tau pentru haina de poliție și pentru colegi dar eu cred ca pe noi polițiștii care respectăm legea si viata asta ne diferențiază de un criminal:

Criminalule de polițiști, de vieți, de libertate, de idealuri, nu vom proceda niciodata ca tine cu toate că am fi îndreptățiți, ne-ai omorât un coleg, un tata ,un om care s-a jertfit pentru Comunitate, ai lasat in urma 2 copii care pentru ei cuvântul tata nu va mai exista, cu toate astea noi nu te-am omorât, împușcat, maltratat dar nici nu am irosit un glonț, fiindcă nici asta nu meriți, sa putrezesti in închisoare si sa nu mai vezi lumina zilei!

Puteam sa scăpăm un Glonț pe care nu-l meriți dar noi suntem polițiști si respectăm viața si valorile democrației!
De la dumneavoastra doamna Ministru Carmen Dan, astept sa veniti public nu numai cu condoleante dar si cu Soluția ca asa ceva sa nu se mai întâmple!

Vrem un angajament ferm din partea dumneavoastra cu consultarea specialiștilor din poliție și mai puțin a politicienilor!", a scris Viorel Teacă pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel