Polițist BĂTUT din cauza cazului Caracal. Agresorii au reproșat modul de intervenție

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Un poliţist din Bucureşti, aflat în concediu, a fost atacat de doi indivizi în Tecuci, judeţul Galaţi. Se pare că agresorii i-ar fi reproşat bărbatului modul în care a intervenit Poliţia în cazul Caracal.

Surse apropiate anchetei susţin că atacul a avut loc marţi seara, după ce doi bărbaţi au văzut în maşina victimei o caschetă de poliţist.

Aceleaşi surse susţin că între agresori şi poliţist au existat mai multe replici, inclusiv acuzaţii legate de intervenţia poliţiştilor în cazul Caracal.

Agresorii au lovit maşina victimei şi când aceasta a solicitat explicaţii, a fost atacată de doi bărbaţi, unul dintre aceştia având un cuţit. La faţa locului a fost solicitată prezenţa trupelor speciale, iar agresorii au fost imobilizaţi şi, ulterior, reţinuţi.

„La data de 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii BOP Tecuci şi luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbaţi de 41 şi 28 de ani, din municipiul Tecuci. Ei au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei. Cei doi agresori sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violenţe şi au fost reţinuti pentru 24 de ore, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pe parcursul zilei, cei doi agresori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel