Polițiștii au schimbat strategia în cazul fetei incendiate din Giurgiu. Cum încearcă să găsească criminalul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
fata arsa valiza
fata arsa valiza

Procurorii din Giurgiu au chemat joi la audieri mai mulţi şoferi care au trecut pe şoseaua ce leagă localitatea Valea Plopilor de Ghimpaţi acum 6 zile. Vor să vadă dacă le pot da indicii despre ucigaşul tinerei, găsită carbonizată pe marginea drumului.

Identitatea fetei ucise cu violenţă pe marginea drumului naţional 6, este crucială pentru anchetatori în stabilirea unui cerc de suspecţi. Dacă ştiu cine este victima, pot afla dacă a intrat în conflict cu cineva care ar fi avut motive să-i facă rău.

Zilele trecute au comparat ADN-ul victimei cu cel al unei tinere dată dispărută recent, însă nu s-a confirmat nimic, aşa că poliţiştii au trecut la o altă metodă.

Au identificat cât mai mulţi şoferi care au trecut cu maşina prin locul unde a fost incendiată victima şi i-au chemat să-i întrebe ce au văzut.

 

Criminalul a transportat cu un vehicul cadavrul

 

Orice detaliu le poate fi de ajutor să ajungă la un suspect, întrucât e clar că şi criminalul a transportat cu un vehicul cadavrul până acolo. E foarte posibil ca unul din participanţii la trafic să fi observat maşina ucigaşului staţionând pe marginea drumului şi poate a reţinut o parte din numărul de înmatriculare a autoturismului, marca sau culoarea, relatează Știrile PRO TV.

Pe de altă parte toţi cei care pot da informaţii în legătură cu portretul robot al victimei sunt rugaţi să sune la 112 imediat. Vă amintim ar fi vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, de cel mult 1,65 înălțime și în jur de 50 de kilograme. Avea părul șaten, drept, iar ca semn distinctiv îi lipsea un dinte, mai exact un incisiv lateral în dreapta, sus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel