PNL vrea să dezbată în regim de urgență proiectul de desființare a Secției speciale

StiriDiaspora Team / 1 iul 2019, 16:52 Salveaza PDF Comentarii

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că vrea în sesiunea extraordinară a Senatului să se dezbată în procedură de urgenţă proiectul de lege iniţiat de PNL privind desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Proiectul iniţiat de PNL privind desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie a trecut de Camera Deputaţilor prin adoptare tacită.

„Biroul executiv al Partidului Național Liberal a mandatat liderii grupurilor parlamentare să solicite ca în sesiunea extraordinară să se dezbată în Senat, în procedură de urgenţă, proiectul de lege iniţiat de PNL privind desfiinţarea secţiei speciale de cercetare a magistraţilor. Proiectul de lege iniţiat de PNL a trecut de Camera Deputaţilor prin adoptare tacită şi se găseşte la Senat. Ca atare, am mandatat senatorii PNL şi evident ceilalţi colegi din Camera Deputaţilor să militeze pentru introducerea pe ordinea de zi în sesiune extraordinară şi pentru adoptarea proiectului de lege al PNL privind desfiinţarea secţiei speciale. (...)

Readuc aminte că în urma sesizării Partidului Național Liberal adresate către Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a sesizat Comisia de la Veneția și Comisia de la Veneția a prezentat un punct de vedere clar, privitor la desființarea Secției speciale de anchetare a magistraților, punct de vedere care se regăsește de altfel și în poziția GRECO și în pozițiile exprimate de-a lungul timpului de reprezentanții Comisiei Europene”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

[citeste si]

 


Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy