PMP pune TUNURILE pe Eugen Teodorovici: „PSD vrea să bage oamenii săraci la ÎNCHISOARE. EL va consolida regimul sclavagist“

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamțu spune că Eugen Todorovici este cel care „îi trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate“.

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamțu, a afirmat într-o postare pe Facebook, că Eugen Teodorovici vrea „să consolideze un regim sclavagist“, iar PSD vrea „să bage oamenii săraci la închisoare“ prin proiectul de lege care prevede închisoare pentru cei care nu își plătesc la timp contribuțiile la bugetul de asigurări de sănătate.

 

„Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare, adică propriul său electorat. Statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate. Români simpli, tromboniți cu atâtea minciuni, descoperă acum că serviciile medicale nu-s deloc gratuite. Ce primim, în schimbul banilor plătiți? Infecții nosocomiale. Dar degeaba vrei tu piață liberă și competiție între furnizorii asigurărilor de sănătate, zice Ministrul Discotecă! Întâi marchezi banul la Stat și apoi mai vedem noi”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy