Ploi, vijelii și grindină în toată țara, până sâmbătă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Meteorologii anunță că de astăzi și până sâmbătă dimineață în toată țara vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină.

AMN anunță și că 29 de județe se vor afla sub cod galben de grindină, vijelii și averse torențiale, începând de la ora 13.00 și până joi la ora 6.00.

Județele vizate de codul galben sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara , Botoșani, Iași, Bacău, Vrancea și Buzău.
În restul țării vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-50 l/mp.
De asemenea, începând de miercuri, de la ora 13.00 și până joi la ora 6.00, 29 de județe se vor afla sub cod galben.Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul și nordul Olteniei și al Moldovei, precum și în nordul Munteniei. Se vor înregistra descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.
[citeste si]
 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel