Plecare importantă de la PRO TV: După 15 ANI, un cunoscut prezentator se retrage

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

George Buhnici, prezentatorul emisiunii IlikeIT de la Pro Tv, părăsește postul de televziune după 15 ani. Alături de el părăsește poriectul emisiunii și Marian Andrei, coprezentatorul său.

George Buhnici, realizatorul emisiunii iLikeIT, părăsește postul de televiziune după 15 ani. Potrivit informațiilor Paginademedia, pleacă nu numai George Buhnici, ci și Marian Andrei, coprezentatorul emisiunii iLikeIT, acesta urmând să preia managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață. Pro TV menționează, într-un material publicat pe site-ul ȘtirileProTV, că emisiunea iLikeIT "va continua într-un alt format, cu alt prezentator".

”15 ani de ProTV se încheie oficial sâmbătă cu ultima ediție iLikeIT. Când am creat emisiunea, acum 8 ani, mi-am propus să o transform în primul show digital, care să ajungă la public oriunde s-ar afla. E o decizie pe care o cântăresc de mult timp. Da, am ales să fac pasul înainte. Nu este niciun scandal, nicio mare supărare. Sunt doar vremurile care se schimbă iar eu aleg să evoluez și să îmi urmăresc comunitatea oriunde vrea să mă urmărească, pe orice ecran”, a spus George Buhnicipe pagina sa de Facebook. 

George Buhnici a lucrat în Pro TV 15 ani. A venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă. Inițial el a fost reporter la Știrile Pro TV.

La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenția publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări. Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reținut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ținut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câștig de cauză.

George Buhnici a dezvoltat și proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut. Anul acesta, a lansat site-ul de home design casebune.ro, dar scrie și pe blogul personal, Buhnici.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel