Plantaţie de cannabis găsită de pompierii veniţi să stingă un incendiu. Focul a izbucnit într-o localitate din Gorj

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Pompierii care au stins, ieri, un incendiu izbucnit la o casă nelocuită din satul Vânăta, localitatea Tismana, au descoperit într-o încăpere o plantaţie de cannabis.

Incendiul se manifesta la o încăpere din imobil. Pompierii au reuşit să stingă focul, iar pagubele au fost reduse. Aceştia au verificat şi restul camerelor şi au avut o surpriză de proporţii când au găsit o plantaţie de cannabis. La faţa locului au venit jandarmii de la postul din apropiere şi poliţişti, fiind deschis un dosar penal. Potrivit unor surse, au fost găsite chiar şi instrumente pentru porţionarea plantelor, scrie adevarul.ro.

Incendiul a avut loc din cauza unui scurt circuit electric, de la un aparat de încălzit.  „Ieri, în jurul orei 17:30, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Tismana, satul Vânata. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă din cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana, echipajele de intervenţie constatând că incendiul se manifesta la una dintre încăperile construcţiei cu posibilitate de propagare. S-a intervenit rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabila a incendiului este efectul termic al curentului electric (un scurtcircuit)“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel