Pizza colorată, una dintre cele mai de succes rețete ale momentului cu ingredientele pe care le ai mereu în frigider

Pizza colorată, una dintre cele mai de succes rețete ale momentului cu ingredientele pe care le ai mereu în frigider
Pizza colorată, una dintre cele mai de succes rețete ale momentului cu ingredientele pe care le ai mereu în frigider

Pizza colorată este un preparat sănătos și rapid, cu toping doar din legume pe care chiar și carnivorii îl vor devora.

Pizza colorată - Ingrediente pentru 4 persoane

 

Pentru aluat:

200 g de făină

75 ml de lapte

25 g de unt

1 gălbenuș de ou

jumătate de lingură de sare

jumătate de plic de drojdie uscată

Pentru umplutură:

Sparanghel sălbatic

Ardei roșu, galben și verde

Ceapă

Măsline negre

Mozzarella

Sos de roșii

Oregano

Sare, piper și ulei de măsline 

 

Pizza colorată - Mod de preparare

 

Pregătim aluatul de pizza amestecând ingredientele. 

Întindem aluatul pe o hârtie de copt și îl acoperim cu câteva linguri de sos de roșii.

Distribuim mozzarella peste sosul de roșii.

Tăiați ardeii colorați în bucăți mici și așezați-i, distribuind bine culorile.

Tocăm o bucată de ceapă în fâșii Julien și o alta bucată o tăiem foarte fin și o călim într-o tigaie. Distribuim ambele tipuri de ceapă.

Punem niște sparanghel verde cu vârfurile spre centrul pizzei.

Pentru a termina, tăiem câteva măsline negre pe jumătate și le distribuim cu puțină grație, presărăm niște frunze de oregano, puțin piper negru și completăm pizza cu o stropi de ulei de măsline.

O coacem în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute la 225º, până când marginile sunt maronii și crocante.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy