Pieton, accidentat grav de o mașină, în timp ce traversa Autostrada Soarelui. Circulația pe sensul către capitală, blocată

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază, pe Autostrada Soarelui. O persoană a încercat să traverseze toate cele patru benzi ale autostrăzii și a fost lovită de un autoturism.

Acesta a fost transportat la spital. Incidentul s-a produs la kilometru 33 al autostrăzii, iar de acolo s-a format o coadă imensă de câțiva kilometri. În zona  km 33+ 500 de metri (loc. Fundulea, jud. Călărași), un autoturism, a surprins și accidentat grav un pieton care a încercat să traverseze autostrada. Circulația rutieră este blocată pe banda doi, pe sensul către capitală, aproximativ 30 de minute, transmit polițiștii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la ora 15:30 valorile de trafic erau ridicate pe sensul de deplasare către capitală al autostrăzii A2 București-Constanța. 

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative, respectiv:

- DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;

- DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel