Petronela a DISPĂRUT de acasă pe 7 august. La fix o săptămână, a dispărut și fiul ei. Anchetatorii încearcă să dezlege MISTERUL

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

Petronela a dispărut de acasă, din satul Honorici, județul Timiș, pe 7 august. Dispariția ei a fost semnalată de soțul său.

Doar că misterul dispariției femeii avea să se adâncească, anunță Antena 3. La fix o săptămână, pe 14 august, și fiul femeii s-a făcut nevăzut.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, bărbatul din Honorici a anunţat dispariţia soţiei lui în data de 7 august, iar a băiatului în 14 august. Potrivit Poliţiei, bărbatul din Honorici a anunţat că în 5 august soţia lui a plecat de la domiciliul din Honorici şi nu a mai revenit. În privinţa băiatului, bărbatul a declarat că acesta a plecat de acasă în 14 august, în jurul orei 4.00 dimineaţa, când el dormea.

Surse judiciare au declarat că femeia, care are asupra sa bani şi documente personale, a mai plecat de acasă şi anul trecut, dar a revenit după trei săptămâni. Aceleaşi surse au mai declarat că atât băiatul cât şi mama lui au asupra lor telefoane, dar acestea sunt închise, potrivit Adevărul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel