VIDEO - Petre Daea, sfaturi HALUCINANTE pentru soţia unui primar. Cum să fenteze legea fără să sufere soţul

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Petre Daea a fost surprins într-o ipostază surprinzătoare la Târgul “Fabricat în Vrancea”, la Muzeul Satului din Crângul Petrești.

Ministrul Agriculturii a fost abordat de soţia unui primar care se plângea că nu poate obţine subvenţii pentru animale din cauză că funcţia nu îi permite. Daea a venit imediat cu o soluţie.

"Femeie: Animalele sunt pe numele soţului. El nu are voie să facă pentru că e primar. Întrebarea mea către dumneavoastră: De ce în aceeaşi familie nu se poate... Păi, vacile sunt ale noastre.

Petre Daea: Ia, spuneţi-ţi primarului într-o dimineaţă aşa, când vă treziţi dvs. să îi spunei: Dragă soţule, mata eşti primar astăzi dar nu poţi să faci nişte afaceri acum, că eşti primar. Dă-le pe numele meu. Ia să vedeţi, nu cumva o vrea să facă treaba asta? Ce bine ar fi! Şi rezolvăm şi una, şi alta. Pe dumnealui să nu îl acuze nimeni de nimic, iar dumneavoastră să aveţi dreptul legal să putem să vă dăm ce trebuie. E bine ce spun eu!"

Ministrul a împrumutat 20 de lei de la prefectul Vrancei, Ticu Constandache, pentru a-şi cumpăra o pereche de ciorapi de lână, potrivit realitateadevrancea.net.

"Mai ții minte cât mi-ai dat?", l-a întrebat Daea pe prefect. Acesta a răspuns în glumă: “Până acum, domnule ministru, 1.000 de lei”.

La târg a participat şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

Vedeţi video cu cele două momente ale ministrului Petre Daea:

 

sursa: Stefan Borcea / Youtube

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel