Peste 400 de persoane care lucrau în Ucraina, repatriate sâmbătă, anunță Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Astăzi, 26 februarie, de la ora. 9.00, respectiv ora 12.00, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor decola două zboruri de repatriere pentru cetățeni indieni care lucrau în Ucraina, în momentul declanșării conflictului militar cu Rusia, a anunţat, vineri seara, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Cetățenii indieni sunt transportați cu mai multe autocare de la vama Siret și escortați de Poliția de Frontieră. În aeroport, cetățenii indieni vor avea la dispoziție un flux special destinat și o zonă dedicată efectuării controlului de frontieră. Pentru fluidizare, procesarea se va efectua eșalonat, cu cetățeni aferenți câte unui autocar.

Cursele vor fi operate cu aeronave B787 Dreamliner de către compania aeriană Air India, care vor decola cu destinație Delhi, respectiv Mumbai. La bordul fiecărei aeronave vor fi îmbarcați câte 235 de pasageri.

Compania Națională Aeroporturi București precizează că a luat toate măsurile necesare pentru ca procesarea pasagerilor să se deruleze în cele mai bune condiții. În acest sens a fost suplimentat personalul propriu din aeroport și s-a solicitat suplimentarea personalului de handling și de control. Orele de decolare pot suferi modificări, se arată în comunicatul citat. Procesarea celorlalți pasageri nu va fi afectată de această situație specială, precizează CNAB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel