Peste 1,3 milioane de angajați la stat. Cristina Prună: "PSD-PNL vrea și mai mulți, asta e miza lor"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
sursa foto: Facebook/Cristina Prună
sursa foto: Facebook/Cristina Prună

Nu este nici un secret că PSD-PNL obțin o mulțime de voturi și prin publicul captiv reprezentat de pensionari dar mai ales prin angajații din sistemul de stat care se tem că și-ar pierde locurile de muncă, în cazul în care aceste partide n-ar mai fi la putere. În acest moment sunt 1.3 milioane de angajați la stat. 

Deputata USR Cristina Prună spune că cei mai mulți dintre angajații de la stat sunt la nivel local, cei din primării și din  instituțiile subordonate. Sunt așadar angajați care depind de partid. O mână spală pe alta: PSD-PNL își obțin voturile necesare, iar angajații de la stat se asigură că mai stau pe posturi minim patru ani. 

"1,3 milioane de angajați la stat. Jumătate sunt angajați în educație, sănătate și interne/apărare.

Cei mai mulți sunt însă angajați la nivel local (primării, instituții subordonate).Miza pentru partidul comasat PSD-PNL este să țină un stat cât mai mare. Cu cât mai multe primării. Cu cât mai mulți angajați.

De-asta nu vor reformă administrativ-teritorială și mai puține primării în România. Avem în prezent vreo 3200!! Mai țineți minte PNDL? Programul mamut de 60 miliarde de lei la care USR s-a opus și a fost dat afară de la guvernare de PNL? Acești bani sunt îngropați an de an în “proiecte de dezvoltare rurală” în comune care nu își mai justifică existența. 

Apropo, avem chiar și o comună cu sub 100 de locuitori în județul Hunedoara. Statul nu mai poate funcționa asa, e nevoie de o reformă care să reducă numărul de unități administrativ teritoriale. Urgent! Altfel, statul acesta greoi va apăsa din ce în ce mai tare pe umerii plătitorilor de taxe și impozite din privat care vor fi din ce în ce mai puțini," scrie Cristina Prună pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel