Peste 1.200 de locuri de muncă pentru români în UE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii care își doresc să lucreze în Europa au la dispoziție o largă varietate de job-uri puse la dispoziție în mai multe țări de pe continent.

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 1.270 locuri de muncă, cele mai multe în Germania, Malta şi Olanda.

Se caută lucrărori calificați și necalificați

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Germania sunt disponibile 886 locuri de muncă, majoritatea pentru manipulant bagaje şi şofer manipulare bagaje, în Malta sunt 150 de posturi, cele mai multe pentru şoferi de autobuz, iar în Olanda sunt 64 de locuri, în special pentru culegători de căpşuni.

Oportunități, din Malta până în Norvegia

De asemenea, Cehia oferă 30 posturi, majoritatea pentru forjori şi operatori CNC, Danemarca - 30, cele mai multe pentru distribuitor de ziare şi colete, iar Belgia are 26 de locuri, majoritatea pentru ciontolitor tranşator carne, 5 operator CNC. Nu în ultimul rând Finlanda oferă 23 de posturi, Polonia - 10, Luxembourg - 10, Spania - 10, Ungaria - 10, Norvegia - 7, iar Slovenia are 4 locuri de muncă pentru muncitori producţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel