Persoanele vaccinate anti-COVID pot calatori în interiorul Statelor Unite fără test

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Persoanele care sunt vaccinate cu ambele doze împotriva Covid-19 pot călători liber atât timp cât rămân cu masca în avioane, autobuze și trenuri, a anunțat vineri Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Nu este clar cât de mult impact va avea nouă orientare, arată specialiștii. Se așteaptă că SUA să depășească 100 de milioane de persoane care au primit cel puțîn o doză de vaccin vineri. Peste 56 de milioane de americani sunt vaccinate cu ambele doze, potrivit CDC.

O persoană este considerată complet vaccinată la două săptămâni după ultima doză de vaccin Covid-19. Acest lucru oferă organismului suficient timp pentru a construi anticorpi împotriva virusului, scrie Ziare.com Această ultima îndrumare oferă un alt pas către reluarea activității normale pentru cei care au primit ambele doze de vaccinuri Pfizer-BioNTech sau Modernă sau o singură doză de vaccin de la Johnson & Johnson. CDC a declarat că testele Covid-19 nu mai sunt necesare pentru persoanele complet vaccinate înainte sau după o călătorie în SUA și că nu este nevoie că acestea să se auto-carantineze. Ghidul nu menționează dacă oamenii au nevoie de dovadă vaccinării pentru a călători.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel