Pericolul de la graniță. Român JEFUIT în drum spre casă la frontiera Austria - Ungaria

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a rămas fără bani în momentul în care se întorcea de la muncă din Germania în România, pentru a-și petrece sărbătorile cu familia.

Acesta a plecat din Germania, iar în momentul când a trecut granița în Ungaria dinspre Austria, la o stație de alimentare, au făcut o pauză de 15 minute pentru realimentare, relatează specialarad.ro.

Se pare că șoferii i-au atenționat cu privire la pericolele infamului joc „alba-neagra" care se practică în special în benzinării.

Citește și Româncă, lovitură de mii de euro. Jaf în plină stradă

Românul păgubit, s-a dat jos din autocar având în mână un plic cu bani, de unde, spune el dorea să scoată 50 de euro pentru a face cumpărături din magazinul benzinăriei. Acesta însă s-a apropiat de jucătorii de „alba-neagra". Cei doi infractori care îndemnau călătorii să joace, au văzut plicul cu bani și i l-a smuls din mână după o scurtă îmbrânceală, iar apoi au fugit cu două mașini, una înmatriculată în Ialomița, iar cealaltă în Germania.

Mai mult decât atât, martori de la fața locului spun că hoții i-au amenințat pe cei de față, astfel că nu a intervenit nimeni. Suma cu care cei doi hoți au reușit să fugă este de 2.900 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel